Πέννυ Μπαλτατζή : Πασίγνωστος πολιτικός με κάθισε στα πόδια του – Έπαθα σοκ
Η τραγουδίστρια, κατήγγειλε μεταξύ άλλων τη σεξιστική συμπεριφορά γνωστού Έλληνα εν ενεργεία πολιτικού.
Ένα σεξιστικό περιστατικό που βίωσε, στην διάρκεια ιδιωτικού πάρτι, που έλαβε χώρα σε κότερο, εξιστόρησε η Πέννυ Μπαλτατζή.
Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο TheCaller, κατήγγειλε μεταξύ άλλων τη σεξιστική συμπεριφορά γνωστού Έλληνα εν ενεργεία πολιτικού.
«Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρχαν πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε ξέφυγαν κάποιοι» ανέφερε η ίδια.
«Η γυναίκα ενός πολιτικού είχε σηκωθεί και τραγουδούσε με τον τραγουδιστή, στη χαρά της, δεν έκανε κάτι περίεργο. Από την άλλη μεριά του τραπεζιού με πήρε ο άντρας της και με κάθισε στα πόδια του, γιατί μπορεί να ζήλεψε, γιατί έτσι του ήρθε. Έμεινα. Έπαθα σοκ. Για να τα πούμε σωστά τα πράγματα, δεν διέτρεχα κίνδυνο. Η συμπεριφορά όμως ήταν άκρως σεξιστική. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση» κατέληξε.
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
