
Παναγιώτα Βλαντή: Υπέρ των γυναικών που κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Σπυρόπουλο
Στο πλευρό όλων των γυναικών αλλά και ανδρών που έχουν υποστεί κακοποίηση, τάχθηκε και η ηθοποιός Παναγιώτη Βλαντή
Στο πλευρό όλων των γυναικών αλλά και ανδρών που έχουν υποστεί κακοποίηση, τάχθηκε και η ηθοποιός Παναγιώτη Βλαντή.
Με ανάρτησή της, η αγαπημένη ηθοποιός παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ των τριών γυναικών -αλλά και των υπόλοιπων που ακολουθήσαν- οι οποίες κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα γενετήσιας πράξης από τον Κώστα Σπυρόπουλο.
Την ανάρτηση αναδημοσίευσε και η Ζέτα Δούκα, η πρώτη από το χώρο που αποκάλυψε δημόσια ότι έχει δεχθεί λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.
Μάλιστα, η Παναγιώτα Βλαντή με όσα έγραψε άφησε να εννοηθεί πως στο παρελθόν είχε και εκείνη ανάλογα βιώματα χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο όνομα.
«Με τα κοινά βιώματα να χτυπούν τα κιγκλιδώματα της μνήμης, θέλω να συνταχθώ, υπερασπιζόμενη τις γυναίκες που κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο.
Σπάστε τη σιωπή σας και μιλήστε!!
Μην αφήσουμε τους λίγους να σβήσουν το φως του θεάτρου!!»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης


