
Ξυλοδαρμός στο Μετρό : Κρατούνται μέχρι την απολογία τους οι δύο ανήλικοι – Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός
Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους τα δύο παιδιά μετάνιωσαν γι’ αυτό που έκαναν και ζητούν συγγνώμη ωστόσο επιμένουν ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη
Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος του σταθμάρχη στο μετρό.
Οι δύο ανήλικοι μέχρι τότε κρατούνται.
Ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη (αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα) αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους τα δύο παιδιά μετάνιωσαν γι’ αυτό που έκαναν και ζητούν συγγνώμη ωστόσο επιμένουν ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη. Ο συνήγορος του ειδικού φρουρού δήλωσε ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους δράστες
Νωρίτερα, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας στους δύο ανήλικους για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στο Μετρό.
Επιπλέον ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη και για απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.
Στον ειδικό φρουρό που φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό και να μην ενημέρωσε την υπηρεσία του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.
- Ντόναλντ Τραμπ: «Σκοτώσαμε το Νο2 στην ιεραρχία του ISIS»
- Κοζάνη: Μυστήριο η εξαφάνιση 78χρονου – «Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε»
- Champions League: Το… τοπίο με τους αντιπάλους της ομάδας (Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;) που θα τερματίσει στη 2η θέση
- Σε ποιους θα επιστραφούν οι διαφορές από τις συντάξεις χηρείας
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Μειώνονται οι τύψεις όσο μεγαλώνουμε;



