Μήνυση του Απόλλωνα στους διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος
Ο Απόλλωνας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των διαιτητών του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Μήνυση εναντίον των διαιτητών του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα κάνει ο Απόλλωνας Σμύρνης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και με την οποία καταφέρεται και εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κάνει γνωστό πως θα καταθέσει μήνυση για αλλοίωση αποτελέσματος και αγωγή αποζημίωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.
Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης.»
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς



