
Κρήτη: Καταγγελία 18χρονης για σεξουαλική επίθεση από 59χρονο φωτογράφο
Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή κοπέλα πήγε στο φωτογραφείο του 59χρονου προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες
Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί ο 59χρονος φωτογράφος, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 18χρονη κοπέλα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή κοπέλα πήγε στο φωτογραφείο του 59χρονου προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες.
Εκείνος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, την προέτρεψε να τις κάνει ημίγυμνη καθώς είχε ωραίο σώμα, και τότε ο φωτογράφος βρήκε την ευκαιρία και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Η 19χρονη το έβαλε στα πόδια και ειδοποίησε τον φίλο της, ο οποίος και κατάφερε να κλειδώσει στο φωτογραφείο τον 59χρονο και να καλέσει την αστυνομία.
Ο φωτογράφος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου.
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»



