Ντιέγκο Κόστα : Ζήτησε να φύγει από την Ατλέτικο τον Ιανουάριο
Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θέλει να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει τον Γενάρη.
Ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, ο 32χρονος στράικερ ζήτησε να φύγει από την ισπανική ομάδα, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τους κολτσονέρος να έχουν αποφασίσει να μην το ανανεώσουν, επομένως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται.
Ο Κόστα έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια στη φετινή La Liga έχοντας σκοράρει δύο τέρματα, ενώ φαίνεται να βρίσκεται τρίτος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε πίσω από Ζοάο Φέλιξ και Λουίς Σουάρες.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Τότεναμ και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν την κίνησή τους το επόμενο διάστημα.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

