Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην κάμερα της Nova για τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί ο ίδιος, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα, σε καλή κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι περίμενε να βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δρόμο των «ερυθρόλευκων», κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
«Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Είναι δύο παιχνίδια. Παίζει ρόλο το ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, εκείνη την περίοδο. Θέλουμε να είμαστε εμείς, εκείνοι που θα βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση.
Το πρώτο παιχνίδι παίζουμε στο γήπεδό μας. Να πάρουμε ένα σκορ καλό, για να πάμε στη ρεβάνς και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος. Και αυτό θα κάνουμε!
Δεν έπεσα μέσα στην πρόβλεψη… Περίμενα άλλο αντίπαλο. Είχα πει Μάντσεστερ. Πήγα στα πιο δύσκολα».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.