Τροχαίο στην Πατρών – Πύργου : Μητέρα και παιδί εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο που ανετράπη
Μητέρα και παιδί επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους στην εθνική με κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν σε μια στροφή η οδηγός έχασε τον έλεγχο.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Το ατύχημα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έγινε στο 14ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Καμινίων.
Μητέρα και παιδί επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους στην εθνική με κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν σε μια στροφή η οδηγός έχασε τον έλεγχο.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, βρέθηκε εκτός οδοστρώματος και ανετράπη ενώ για κάποια μέτρα σύρθηκε στην άσφαλτο.
Τόσο η οδηγός όσο και το μικρό παιδί της, σύμφωνα με το tempo24.news, εγκλωβίστηκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, για καλή τους τύχη από το σημείο περνούσε αστυνομικός ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τόσο την μητέρα όσο και το παιδί στο νοσοκομείο, οι οποίοι δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία.
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
