«Αν υπάρχει παράδεισος…»: Ο Αργυρός συνοδεύει στο πιάνο την Θεοδωρίδου
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκατσε στο πιάνο για να συνοδέψει την Νατάσα Θεοδωρίδου και εκείνη με τη σειρά της του ζήτησε να τραγουδήσει το «Θα 'μαι εδώ» και να της το αφιερώσει
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκατσε στο πιάνο για να συνοδέψει την Νατάσα Θεοδωρίδου και εκείνη με τη σειρά της του ζήτησε να τραγουδήσει το «Θα ‘μαι εδώ» και να της το αφιερώσει.
Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια σε μια μοναδική στιγμή τραγούδησε μόνο με τη συνοδεία πιάνου το «Αν υπάρχει παράδεισος».
Σε πιο χορευτικούς ρυθμούς ακολούθησε το «Μαζί σου», το μοναδικό «Όπου και να ‘σαι» και το ερωτικό «Πόσο».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας