Φώφη Γεννηματα : Διαδικτυακά κάλαντα από την «Κιβωτό του Κόσμου»
«Αγάπη είναι η μάχη στην πρώτη γραμμή για όσους νοσούν. Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο»
Aπό τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» άκουσε διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων, η Φώφη Γεννηματά και αντάλλαξε ευχές μαζί τους καθώς και με τον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή της «Κιβωτού του Κόσμου».
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της ανέφερε: «Φέτος τα Χριστούγεννα το μήνυμα της Αγάπης είναι παντού! Αγάπη είναι η μάχη στην πρώτη γραμμή για όσους νοσούν. Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο. Αγάπη είναι να νιώθεις ακόμα πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ μένεις μακριά για να τους προστατέψεις.
Αγάπη είναι η μάχη στην πρώτη γραμμή για όσους νοσούν.
Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο.
Χρόνια πολλά!».
- Γιάννης Βογιατζής: Έγινε 100 χρόνων, το αφιέρωμα της Finos Film
- Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος
- Κινγκς – Μπακς 98-115: «Βασιλιάς» Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο και μεγάλο διπλό για τους Κινγκς
- Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα της τραγωδίας – 40 νεκροί εκ των οποίων 20 ανήλικοι
- Αλλάζει τον ενεργειακό χάρτη του πλανήτη η επέμβαση Τραμπ στη Βενεζουέλα;
- Ναν: «Είμαι έτοιμος, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος»
- Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα και βαθιά συγκίνηση τον αποχαιρετούν οι συνεργάτες του στο «Καλημέρα Ελλάδα»
- Patti Smith: Η ιέρεια του punk επιστρέφει στην Αθήνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-128x85.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442