
Δύο τραυματίες από την έκρηξη σε διαμέρισμα στη Λοσίων
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρης της οι οποίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Έκρηξη, πιθανότατα από γκαζάκι, που προκάλεσε τον τραυματισμό δύο γυναικών, σημειώθηκε στις 9:35 σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στην οδό Λιοσίων 147, στα Πατήσια.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο άτομα μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρης της οι οποίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Η Πυροσβεστική έλαβε αρχικά κλήση για πυρκαγιά στο διαμέρισμα και μετέβησαν στο σημείο έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, αλλά δεν υπήρχε φωτιά. Όπως διαπιστώθηκε είχε σημειωθεί έκρηξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο γυναίκες, οι οποίες έμεναν μαζί στο διαμέρισμα.
Για τα ακριβή αίτια της έκρηξης διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα

