Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ίδια φάση, διαφορετικές αποφάσεις: Στην Αγγλία είναι πέναλτι, στην Τούμπα όχι
Στο Τότεναμ – Λέστερ ένα μαρκάρισμα με σπρώξιμο από πίσω δόθηκε πέναλτι μετά την εξέταση του VAR. Στην Τούμπα σε σπρώξιμο του Γιαννούλη στον Αϊτόρ ο Ούγγρος διαιτητής έκανε παρατηρήσεις στον Ισπανό.
Ίδια φάση με δύο ώρες διαφορά. Η μία στον… παράδεισο του ποδοσφαίρου. Την Αγγλία. Η άλλη στην Ελλάδα της… εξυγίανσης. Εδώ που επικρατεί ο νόμος του ΠΑΟΚ.
Για όσους είδαν το ντέρμπι της Τότεναμ με τη Λέστερ; Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, σε νεκρό χρόνο επί της ουσίας, ο Οριέ πηγαίνει πάνω στον Φοφανά και τον σπρώχνει με το σώμα του από πίσω εντός περιοχής. Το ματς κυλά και ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου. Αλλά τον ειδοποιούν από το VAR να δει τη φάση.
Οι παίκτες δεν φεύγουν για τα αποδυτήρια, ο διαιτητής κοιτάζει τη φάση και δίνει πέναλτι, με το οποίο η Λέστερ άνοιξε το σκορ.
Δείτε τη φάση:
Λίγες ώρες μετά, ένα άλλο ντέρμπι. Στην Τούμπα. Στο 40′ του αγώνα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας δεξιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ και κοντά στην τελική γραμμή, ο Αϊτόρ τρέχει προς αυτή. Ο Γιαννούλης τον σπρώχνει από πίσω, χωρίς να πηγαίνει καθόλου στην μπάλα. Μόνο στον παίκτη.
Ακριβώς ίδια φάση με αυτή της Τότεναμ με τη Λέστερ. Η απόφαση, όμως, διαφορετική. Ο Ούγγρος, Ταμάς Μπογκνάρ, σπεύδει για να κάνει… παρατηρήσεις στον Αϊτόρ για θέατρο! Από το VAR δεν τον καλεί κανείς και το ματς συνεχίζεται κανονικά.
Ίδιες φάσεις, διαφορετικές αποφάσεις. Η μία στο… κανονικό ποδόσφαιρο και η άλλη σε αυτό της… εξυγίανσης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.