Ρίχνει «άκυρο» σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ για την Παρί
Διατεθειμένος να απορρίψει την προοπτική της επιστροφής του στην Premier League για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν.
Εκτός Ίντερ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ο Δανός μέσος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει από τον Αντόνιο Κόντε.
Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Τότεναμ ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει δύο προτάσεις από την Premier League και συγκεκριμένα από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα ωστόσο με την αγγλική Daily Star, ο Έρικσεν έχει στα χέρια του μια πρόταση και από την Παρί Σεν Ζερμέν την οποία βλέπει με καλό «μάτι».
Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να απορρίψει τις προτάσεις από την Αγγλία προκειμένου να πάει στο Πάρίσι. Μένει να αποδεχτεί την πρόταση και η Ίντερ ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή.
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ
- Η αφρικανική σκόνη σκέπασε την Αθήνα – «Θα επιμείνει και αύριο το φαινόμενο, παρά τους βοριάδες» λέει ο Λαγουβάρδος
- Ίντερ – Μίλαν: Νέο «ντέρμπι» για τη συμμετοχή στη μελλοντική NBA Europe



