Ρίχνει «άκυρο» σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ για την Παρί
Διατεθειμένος να απορρίψει την προοπτική της επιστροφής του στην Premier League για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν.
Εκτός Ίντερ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς ο Δανός μέσος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει από τον Αντόνιο Κόντε.
Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Τότεναμ ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει δύο προτάσεις από την Premier League και συγκεκριμένα από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα ωστόσο με την αγγλική Daily Star, ο Έρικσεν έχει στα χέρια του μια πρόταση και από την Παρί Σεν Ζερμέν την οποία βλέπει με καλό «μάτι».
Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να απορρίψει τις προτάσεις από την Αγγλία προκειμένου να πάει στο Πάρίσι. Μένει να αποδεχτεί την πρόταση και η Ίντερ ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή.
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν Ναν και Φαρίντ κόντρα στο Περιστέρι Betsson
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
