Αστακός : Εικόνες καταστροφής από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου
Ο ανεμοστρόβιλος ο οποίος συνοδεύονταν και από τεράστιους όγκους νερού, προκάλεσε ζημιές σε στέγες σπιτιών σε τέντες και στέγαστρα, ενώ δέντρα ξεριζώθηκαν.
Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω του ανεμοστρόβιλος που έπληξε τον Αστακό.
Ο ανεμοστρόβιλος ο οποίος συνοδεύονταν και από τεράστιους όγκους νερού, προκάλεσε ζημιές σε στέγες σπιτιών σε τέντες και στέγαστρα.
Κεραμίδια έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα, δέντρα ξεριζώθηκαν ή έσπασαν και έκλεισαν δρόμους, αντικείμενα κατέληξαν πάνω σε τζαμαρίες, ενώ παρασύρθηκαν τέντες, και στέγαστρα.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, μηχανήματα του δήμου Ξηρομέρου βρίσκονται ήδη στους δρόμους για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας