Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Ζημιές και καθίζηση οδοστρώματος από την κακοκαιρία

Θεσσαλονίκη : Ζημιές και καθίζηση οδοστρώματος από την κακοκαιρία

Ζημιές και καθίζηση δρόμου σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης από την ισχυρή βροχόπτωση

«Βούλιαξαν» από την ισχυρή βροχόπτωση οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης. Η κακοκαιρία που έπληξε νωρίτερα την πόλη και είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν αρκετοί δρόμοι και πεζοδρόμια σε «ποτάμια».

Υποχώρηση μέρους του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Αλεξάνδρου Σβόλου, στην αριστερή μεριά του δρόμου, με την κυκλοφορία αυτή τη στιγμή να διεξάγεται κανονικά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Σύμφωνα με καταστηματάρχη της περιοχής, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 12.30 χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός. Στο σημείο όπως είπε στο GRTimes.gr, έσπευσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες προς την αποκατάσταση και την τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν κλαδιά δέντρων, να πέσουν φύλλα και να παρασυρθούν από τα νερά με συνέπεια να φράξουν είσοδοι από φρεάτια και να πλημμυρίσουν αρκετοί δρόμου και πεζοδρόμια.

Ακόμα, από το δυνατό αέρα μετακινήθηκαν κάδοι απορριμμάτων ενώ σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος. Παράλληλα, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, αρκετοί δρόμοι ακόμα και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε… ποτάμια δημιουργώντας μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και δυσκολεύοντας τη μετακίνηση των πεζών.

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024