Επικοινωνία Δένδια με τον γάλλο ομόλογό του – Στο επίκεντρο οι τουρκικές προκλήσεις
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Γαλλίας συζήτησαν για την τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου
Τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν Ιβ Λε Ντριάν (Jean-Yves Le Drian) ενόψει του επικείμενου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Γαλλίας συζήτησαν για την τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.
Σε τηλεφωνική συνομιλία ενόψει του επικείμενου ΣΕΥ της ΕΕ & του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, @JY_LeDrian, συζητήσαμε για την τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 5, 2020
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για τον Νετανιάχου – 5 προβλήματα που μπορεί να του λύσει
- The Expla-in Project: Τι συνδέει τον Τραμπ με τον Νετανιάχου;
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους στο Κουβέιτ
- Γιατί η Ελλάδα δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα – Τι κάνουν οι χώρες της ΕΕ



