Θεσσαλονίκη : Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, δηλαδή στην κλινική Covid-19 του Παπαγεωργίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είσοδος στο νοσοκομείο που εφημερεύει δεν έχει απαγορευτεί για τους ασθενείς και για τα περιστατικά που φτάνουν με ασθενοφόρα.
Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)


