
Δράμα : Κεκλεισμένων των θυρών η λειτουργία για την πολιούχο της πόλης
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η συστράτευση στον αγώνα περιορισμού της πανδημίας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο, σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, ενόψει του εορτασμού της πολιούχου της πόλης Αγίας Βαρβάρας, στις 4 Δεκεμβρίου.
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η συστράτευση στον αγώνα περιορισμού της πανδημίας.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάλεσε τον Δήμαρχο να ζητήσει από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο κ. Μίχος παρέδωσε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη μια χειρόγραφη επιστολή του Μητροπολίτη Φαναρίουκ.κ Αγαθάγγελου, στην οποία αναφέρεται πως οι Ιερές Ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και καλεί τους πιστούς να εορτάσουν στις οικίες τους και να μην προσέρχονται στον Ιερό Ναό.
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα
- Γιορτή σήμερα 9 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)



