Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ : Ο «καυτός» Ζότα σκοράρει κατά ριπάς

Λίβερπουλ : Ο «καυτός» Ζότα σκοράρει κατά ριπάς

Ο Ντιόγκο Ζότα πρωταγωνιστεί στη Λίβερπουλ και εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του, έχοντας πετύχει 9 γκολ σε 14 συμμετοχές και είναι ήδη 2ος σκόρερ των «κόκκινων» φέτος πίσω από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ μπορεί τελικά να μην πήρε τη νίκη απέναντι στη Μπράιτον (1-1) για την 10η αγωνιστική της Premier League, αλλά ο Ντιόγκο Ζότα βρήκε δίχτυα για άλλο ένα παιχνίδι και έφτασε τα 9 τέρματα σε 14 συμμετοχές φέτος.

Ο Πορτογάλος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες από τη στιγμή που άφησε τη Γουλβς και φόρεσε τη φανέλα των «κόκκινων». Έχει πραγματοποιήσει φανταστικό ξεκίνημα στη Λίβερπουλ και οι αριθμοί του, λένε την αλήθεια.

Με το γκολ του χτες (28/11) απέναντι στους «γλάρους», ο Ζότα πέτυχε το 5ο του γκολ στην Premier League και έφτασε τα 9 γκολ σε 14 εμφανίσεις, έχοντας μάλιστα σκοράρει 8 γκολ στα 8 τελευταία ματς που αγωνίστηκε!

Ο 23χρονος έφτασε να είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, πίσω μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος μετράει 10 τέρματα σε 15 συμμετοχές.

Ο Ζότα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη Λίβερπουλ στις 24 Σεπτεμβρίου απέναντι στην άνετη νίκη των «κόκκινων» επί της Λίνκολν (2-7) για το Κύπελλο, όπου έκανε το ντεμπούτο του και ο Κώστας Τσιμίκας.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Πορτογάλος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και το συνδύασε με το πρώτο του γκολ φορώντας την κόκκινη φανέλα. Ο Κλοπ τον πέρασε στο 80ό λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα, έχοντας ακόμα δύο ευκαιρίες.

Στις 24 Οκτωβρίου, ο Ζότα πέτυχε το δεύτερο γκολ του, δίνοντας σημαντική νίκη στη Λίβερπουλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1), ενώ στις 27 Οκτωβρίου σημείωσε το τρίτο του γκολ απέναντι στη Μίντιλαντ για το Champions League (2-0), το οποίο μάλιστα ήταν και το υπ’ αριθμόν 10.000 γκολ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έκρινε άλλο ένα παιχνίδι, σκοράροντας στο 85ο λεπτό επί της Γουέστ Χαμ (27/10), δίνοντας τη νίκη με 2-1 στη Λίβερπουλ με το τέταρτο γκολ του, ενώ ακολούθησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και το χατ-τρικ του στις 3 Νοεμβρίου κόντρα στην Αταλάντα (0-5).

Το 8ο τέρμα του το πέτυχε στις 22 Νοεμβρίου απέναντι στη Λέστερ (3-0). Σε εκείνο το ματς, ο Ζότα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει για τέταρτη φορά στα 4 πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (Άρσεναλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Λέστερ).

Ο Ζότα συνέχισε να αποδεικνύει ότι είναι… on fire σκοράροντας και επί της Μπράιτον (1-1), έφτασε αισίως τα 9 τέρματα και ο Κλοπ σίγουρα πρέπει να… τρίβει τα χέρια του για μια μεταγραφική κίνηση που του έχει βγει 100%.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024