Θεσσαλονίκη : Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στον Λαγκαδά – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος
Στην επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν πέντε υδροφόρα οχήματα με 15 πυροσβέστες.
Ολοσχερώς κάηκε, παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μονοκατοικία στο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, όπου ξέσπασε φωτιά λίγο μετά τις 8:30 το πρωί κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ένας ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε από τον γιο του χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, προτού φτάσουν επί τόπου οι δυνάμεις.
Στην επιχείρηση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν πέντε υδροφόρα οχήματα με 15 πυροσβέστες.
- Αποστάσεις Νίκου Παναγιωτόπουλου για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις: «Με προβληματίζει το εύρος των αντιδράσεων»
- Υεμένη: «Το Συμβούλιο Μετάβασης του Νότου αυτοδιαλύεται», λέει αξιωματούχος των αυτονομιστών
- Ολυμπιακός: Διαθέσιμος για το ματς με τη Μπάγερν ο Ταϊρίκ Τζόουνς, δηλώθηκε και στο πρωτάθλημα
- Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος γρονθοκόπησε 51χρονο αστυνομικό
- Καλλίπολη: «Οβίς με ανετίναξεν εις ύψος τριών μέτρων…»
- Επίσημο: Στον Άρη Betsson ο Κώστας Αντετοκούνμπο


