Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Harry Styles εμφανίστηκε σε πρόβα για το Today Show φορώντας μια πολύχρωμη ζακέτα με μπαλώματα, παρέα με ένα κολιέ από πέρλες στον λαιμό. Λίγο αργότερα το Tik Tok γέμισε με βίντεο με χρήστες να προσπαθούν να φτιάξουν κάτι ανάλογο, μιμούμενοι την δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Τζόναθαν Άντερσον. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το #HarryStylesCardigan challenge. 

Η μανία με την ζακέτα ήταν τόσο μεγάλη που τα νέα έφτασαν στον ίδιο τον σχεδιαστή ο οποίος μετέπειτα μοιράστηκε συμβουλές για το σχέδιο μέσα από ένα βίντεο στο YouTube. 

«Έχω εντυπωσιαστεί και αισθάνομαι περήφανος για τη μόδα που έχει ξεκινήσει και τους ανθρώπους που προσπαθούν να πλέξουν τη δική τους ζακέτα» είχε δηλώσει τότε ο Άντερσον. «Ήθελα να σας δείξω πόσο πολύ το εκτιμώ όλο αυτό γι’ αυτό αποφάσισα να μοιραστώ με όλους το pattern. Συνεχίστε έτσι!»

Τώρα η ζακέτα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη φήμη με το διάσημο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου να ανακοινώνει πως θα την συμπεριλάβει στην μόνιμη συλλογή του. 

Συγκεκριμένα, το μουσείο ζήτησε να συμπεριλάβει την ζακέτα στη συλλογή του ως έμβλημα της DIY φιλοσοφίας και του δημιουργικού κύματος που πυροδότησαν τα lockdown σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και της γενικότερης στροφής προς μια πιο οικολογική μόδα.