Νέο κρούσμα κοροναϊού στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως ακόμη ένα μέλος του βρέθηκε θετικό στον κοροναϊό, μετά το χθεσινό κρούσμα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και δεύτερο κρούσμα κοροναϊού από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το μπασκετικό τμήμα μετά το τέλος του ματς με την Άλμπα Βερολίνου.
Οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν πως το κρούσμα είναι ασυμπτωματικό, ενώ δεν έχει έλθει σε επαφή με την ομάδα έπειτα από το ματς με την Άλμπα.
Υπενθυμίζεται πως είναι το δεύτερο μέλος που «χτυπήθηκε» από τον ιό στην ομάδα μετά το χθεσινό που ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι ασυμπτωματικό, δεν είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα μετά την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.
Σήμερα (15/11) οι «ερυθρόλευκοι» υποβλήθηκαν σε νέα τεστ για Covid-19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων -ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο- οι παίκτες προπονήθηκαν ατομικά».
- Προσωρινά κρατούμενος ο 19χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο το βράδυ της δολοφονίας του στη Καλαμαριά
- Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Όγδοος ο Μέρλος στον τελικό του ύψους
- Βρετανία: Σε έξαρση η μηνιγγίτιδα με 34 κρούσματα – Ουρές φοιτητών για να εμβολιαστούν
- Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Για «μυστήριο» μιλάει το Axios – CIA και Μοσάντ αναζητούν τα ίχνη του νέου ηγέτη του Ιράν
- Gen Z: Ξεκάθαρο πλέον το μήνυμα στους εργοδότες – Πού πρέπει να επενδύσουν για να κερδίσουν
