Πάτρα : Πάνω από 20 προσαγωγές για να αποτρέψουν πορεία αντιεξουσιαστών
Διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, καθώς και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, προκειμένου να αποτρέψουν πορεία που είχαν προγραμματίσει ομάδες αντιεξουσιαστών.
Ειδικότερα, οι προσαγωγές έγιναν κοντά στην πλατεία Ομονοίας, όπου είχε συγκεντρωθεί μία ομάδα αντιεξουσιαστών και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, μία άλλη ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε κοντά το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, στην οδό Ερμού, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους πρασαχθέντες, ενώ στο σημείο βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ.
Παράλληλα, διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, καθώς και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές




