Η Δύναμη πυρός της Κρήτης – Βολές αντιαεροπορικών συστημάτων στο Πεδίο Βολής
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν βολές πιστοποίησης Κατευθυνόμενων Βλημάτων (Κ/Β) TOR-M1 και OSA-AK καθώς και εκπαιδευτικές βολές Κ/Β ΗAWK, ASRAD και MANPAD (STINGER).
Η δύναμη πυρός της Κρήτης ξεδιπλώθηκε για ακόμη μία φορά στις βολές αντιαεροπορικών συστημάτων στο Πεδίο Βολής Κρήτης που πραγματοποιήθηκαν από τη Δευτέρα 02 έως την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2020, από Μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και αξιολόγησης τους.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν βολές πιστοποίησης Κατευθυνόμενων Βλημάτων (Κ/Β) TOR-M1 και OSA-AK καθώς και εκπαιδευτικές βολές Κ/Β ΗAWK, ASRAD και MANPAD (STINGER).
Οι βολές, τις οποίες παρακολούθησαν Έλληνες και ξένοι Αξιωματικοί, εκπλήρωσαν τους αντικειμενικούς σκοπούς που τέθηκαν από το ΓΕΕΘΑ σε ότι αφορά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των εν λόγω αντιαεροπορικών συστημάτων.
- Μεγάλο φίδι βρέθηκε σε παραλία της Εύβοιας
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟ Φλοίσβος 3-1 σετ: Πήρε τη νίκη και σκέφτεται τη ρεβάνς στο CEV Cup
- ΑΕΛ Novibet-Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα των Θεσσαλών στη 10η θέση μέσω VAR, «βύθισαν» τους φιλοξενούμενους
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Τιμοκατάλογος ναρκωτικών σε τοίχο… σχολείου στη Θεσσαλονίκη
- Ο Θουκυδίδης στο Νταβός: Τι σημαίνει και από πού προέρχεται η φράση που χρησιμοποίησε ο Μαρκ Κάρνεϊ;
