Ο Τραμπ απειλεί… τον Μπάιντεν : Να μην ανακηρυχθεί παράνομα πρόεδρος
«Ο Τζο Μπάιντεν δεν πρέπει να κηρύξει παράνομα ότι κέρδισε την προεδρία», προειδοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής (μεταμεσονύχτιες ώρες Σαββάτου για την Ελλάδα) ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν πρέπει να κηρύξει νίκη «παράνομα» στις προεδρικές εκλογές της Τρίτης, ενώ ο δημοκρατικός του αντίπαλος φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα από τον Λευκό Οίκο.
«Θα μπορούσα κι εγώ»
«Ο Τζο Μπάιντεν δεν πρέπει να κηρύξει παράνομα ότι κέρδισε την προεδρία», έγραψε ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου.
«Θα μπορούσα να κηρύξω κι εγώ νίκη. Οι νομικές διαδικασίες μόλις ξεκίνησαν!», πρόσθεσε.
Ο Μπάιντεν έχει προγραμματίσει να μιλήσει αργότερα από το προπύργιό του στο Ντελαγουέρ, χωρίς ωστόσο κανένα μεγάλο αμερικανικό μέσο ενημέρωσης να έχει μέχρι στιγμής χρίσει νικητή των προεδρικών εκλογών.
Joe Biden should not wrongfully claim the office of the President. I could make that claim also. Legal proceedings are just now beginning!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 6, 2020
Πηγή: ΑΠΕ
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
