Πάτρα : Όλοι σε καφέ και μπαρ για την τελευταία έξοδο
Το σκηνικό θα μπορούσε να θυμίζει Χριστούγεννα ή Καρναβάλι, ειδικά ο δρόμος της Ρήγα Φεραίου, αλλά σίγουρα όχι σε μέρα παραμονής ενός lockdown, με τα κρούσματα κοροναϊού να αγγίζουν σχεδόν τα 3.000.
Να ζήσουν το τελευταίο βράδυ ελευθερίας αποφάσισαν οι κάτοικοι της Πάτρας οι οποίοι γέμισαν τα μαγαζιά το βράδυ της Παρασκευής.
Το σκηνικό θα μπορούσε να θυμίζει Χριστούγεννα ή Καρναβάλι, ειδικά ο δρόμος της Ρήγα Φεραίου, αλλά σίγουρα όχι σε μέρα παραμονής ενός lockdown, με τα κρούσματα κοροναϊού να αγγίζουν σχεδόν τα 3.000.
Οπως γράφει το thebest.gr πολλοί Πατρινοί είχαν κάνει και κράτηση προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα τραπέζι και να πιούν έναν τελευταίο καφέ ή ένα ποτό.
Πολλά μαγαζιά έχουν και δυνατή μουσική προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή έξω από τα εμπορικά καταστήματα σχηματίζονταν ουρές από τον κόσμο που ήθελε να ψωνίσει. Μάλιστα η κίνηση σε αυτά ήταν αυξημένη και τις δύο τελευταίες μέρες πριν το lockdown.
Στο αυτόφωρο ιδιοκτήτης καταστήματος
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 22:3,ο ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24.
Μετά από έλεγχο της Αστυνομίας στο μαγαζί διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με υπεράριθμους πελάτες, τους οποίους εξυπηρετούσε ενώ ήταν όρθιοι.
Πρόκειται για μαγαζί το οποίο και στο παρελθόν είχαν διαπιστωθεί παραβάσεις.
Από τον έλεγχο της Αστυνομίας επιβλήθηκε πρόστιμο και κλείσιμο του καταστήματος ενώ για τον υπεύθυνο ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια του αποψινού βραδιού, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. «σαρώνουν» την Πάτρα
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»





