Ολική ανατροπή για τον ΠΑΟΚ με τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά
Αν και βρέθηκε να χάνει από το 21ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας 4 γκολ σε 20 λεπτά!
Αν και βρέθηκε να χάνει από το 21ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας 4 γκολ σε 20 λεπτά!
Αρχικά, στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζόλης που μόλις είχε μπει στο ματς εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ μετά από διώξιμο των Ολλανδών και ο Σβαμπ με προβολή ισοφάρισε.
Στο 56′ ήρθε και η ανατροπή με τον Σβιντέρσκι να βρίσκει τον Σβαμπ, αυτός πάσαρε στον Ζίβκοβιτς κι εκείνος με σουτ έκανε το 2-1.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ, ήρθε και τρίτο. Σκόρερ ο Τζόλης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ για το 3-1 στο 59′.
Το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Ζίβκοβτς στο 67′.
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»

