Ολυμπιακός: Με Λαρεντζάκη η 12άδα κόντρα στη Ζενίτ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε στη 12άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Ζενίτ τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και άφησε εκτός τους Κόνιαρη και Χαραλαμπόπουλο
Το απόγευμα της Πέμπτης (05/11, 19:00) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Αγία Πετρούπολη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζενίτ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, συμπεριέλαβε 14 παίκτες στην αποστολή της ομάδας αλλά τελικά προτιμήθηκε η επιλογή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την τελευταία θέση της δωδεκάδας.
Αντίθετα ο Έλληνας κόουτς επέλεξε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αντώνη Κόνιαρη ενόψει της αναμέτρησης με τους Ρώσους. Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει στη Ρωσία τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες.
Από την άλλη πλευρά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επιστρέφει στα παρκέ της Euroleague μετά από περίπου έναν μήνα λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού που είχε στις τάξεις της.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό


