Πάτρα : Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών
Όπως ανακοινώθηκε από την «Ολυμπία Οδό», οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις σήραγγες Πλατάνου Αχαΐας, που βρίσκονται μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων, από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 14:00 το μεσημέρι έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, λόγω άσκησης πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την «Ολυμπία Οδό», οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις σήραγγες Πλατάνου Αχαΐας, που βρίσκονται μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων, από αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 14:00 το μεσημέρι έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου.
Παράκαμψη
Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, που βρίσκεται βόρεια των σηράγγων.
Όσον αφορά στην άσκηση πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας, αυτή θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοινώθηκε, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
- ΗΠΑ: Δεν βλέπει τέλος στο πόλεμο του Ιράν ο Τραμπ – Θηλιά στο λαιμό του ακρίβεια και ενδιάμεσες εκλογές
- Το trailer του Spider-Man έγινε το πρώτο που σπάει το «φράγμα» του 1 δισ. views
- Αύξηση κατώτατου μισθού: «Ασπιρίνη» 40 ευρώ σε σοβαρά νοσούντες – Τα εκμηδενίζει η ακρίβεια
- Super League: Οι διαιτητές αμφισβητούν τις βαθμολογίες τους!
- Ακτινολόγοι προειδοποιούν για πιθανές απάτες με deepfake ακτινογραφίες
- «Δεν καταλάβαμε ότι τον μαχαίρωσε» – Πώς περιγράφει τη δολοφονία του Κλεομένη ο 19χρονος που ήταν μαζί του


