
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ : Τεσσάρα πριν τη Τούμπα η Αϊντχόφεν
Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, η Αϊντχόφεν συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα καθώς νίκησε με 4-0 την Ντεν Χάαγκ για την έβδομη αγωνιστική της Eredivisie.
Με… φόρα έρχεται στην Τούμπα η Αϊντχόφεν για να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (05/11, 19:55) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η PSV κέρδισε άνετα με 4-0 την Ντεν Χάαγκ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας τρία από τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Εκείνος που άνοιξε το σκορ ήταν ο Ζάχαβι με πέναλτι στο 16ο λεπτό.
Εν συνεχεία ο Μαντεουέκε έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 51′, ενώ ο Τόμας στο 83′ «κλείδωσε» τη νίκη της Αϊντχόφεν. Εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν και πάλι ο Μαντουέκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η ενδεκάδα που έπαιξε η ολλανδική ομάδα: Εμβογκό, Μποσκάλ, Τέζε, Τόμας (86’ Λουίς Φελίπε), Ζούνιορ (74’ Λεντέσμα), Σανγκαρέ, Φέιν, Ιατάρεν (46’ Μαξ), Γκέτσε (88’ Σαϊμπάρι), Ζάζαβι, Μάλεν (46’ Μαντουέκε).
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
