
Ερντογάν : Καλεί τους Τούρκους να μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα
Λάδι στη φωτιά του πολέμου που έχουν εξαπολύσει ακραίοι Μουσουλμάνοι εναντίον της Γαλλίας ρίχνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Λάδι στη φωτιά του πολέμου που έχουν εξαπολύσει ακραίοι Μουσουλμάνοι εναντίον της Γαλλίας ρίχνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος Πρόεδρος τροφοδοτεί την αντιπαράθεσή του με τον γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και επιχειρεί να συντηρήσει το προφίλ του προστάτη του Ισλάμ απέναντι στις επιθέσεις της Ευρώπης.
Κι ενώ ο Σουλτάνος ζητά αποκλεισμό των γαλλικών προϊόντων οι Τούρκοι δεν έχουν ούτε ψωμί. Και αντί για ψωμί εκείνος μπροστά στις κάμερες δίνει… τσάι στο λαό.
Την ώρα μάλιστα που ο Ταγίπ Ερντογάν παραληρεί χαρακτηρίζοντας ακόμη και… Ναζί τον Εμανουέλ Μακρόν δεν περνά απαρατήρητη η αφωνία των ηγετών της ΕΕ με τον γερμανό υπουργό, Εξωτερικών να αναφέρεται στη συμπεριφορά του τούρκου προέδρου μόνο κατόπιν ερώτησης.
Μετά τη στήριξη Μητσοτάκη και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στήριξε τον πρόεδρο Μακρόν κατηγορώντας την Άγκυρα ότι τροφοδοτεί μια σύγκρουση των Πολιτισμών.
- Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στη Μεθώνη
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Στην κορυφή της τηλεθέασης το βράδυ της Τετάρτης
- ΕΚΠΟΙΖΩ: «Η χρέωση 0,80 ευρώ στις καταθέσεις είναι άκυρη» – Για παραπληροφόρηση κατηγορεί την Εθνική Τράπεζα
- Μουντιάλ: Μισάωρο ημίχρονο στον τελικό για να… χωρέσει το show με Σακίρα και Μαντόνα (vid, pics)
- Οδύσσεια – Πόλεμος Ελον Μασκ εναντίον Κρίστοφερ Νόλαν για την Ελένη της Τροίας
- Υποβρύχιο στις Κυκλάδες αντιλήφθηκε παρουσία αλιευτικού σκάφους – Συνεχίζει στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ ’26»




