«Βόμβα» στην Εθνική Γαλλίας : Εκτός ο Πογκμπά λόγω Μακρόν
Ο Πολ Πογκμπά αποφάσισε να μείνει εκτός Εθνικής λόγω των πολιτικών απόψεων και πεποιθήσεων του Εμανουέλ Μακρόν, όπως αναφέρει η SUN
Ύστερα από συνεχόμενες κλήσεις στην Εθνική Γαλλίας, ο Πολ Πογκμπά πιθανότατα να μείνει εκτός για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας SUN εμφανίζει τον Γάλλο να έχει θέσει τον εαυτό του εκτός Εθνικής Γαλλίας, επειδή ο γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, θεωρεί το Ισλάμ την πηγή της διεθνούς τρομοκρατίας.
Όπως σημειώνεται, η απόφαση του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελήφθη την Παρασκευή, μετά τα σχόλια του Μακρόν.
Συγκεκριμένα, έπειτα από συνάντηση που είχε με μέλη μονάδας για την καταπολέμηση του ισλαμικού εξτρεμισμού στο Μπομπινί, στο βορειοανατολικό προάστιο του Παρισιού, ο Μακρόν είπε σε δημοσιογράφους πως «ξέρουμε τι πρέπει να γίνει».
Προς το παρόν, ούτε ο Πογκμπά αλλά ούτε και η γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν σχολιάσει το δημοσίευμα της SUN.
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)

