
Σούζαν Ίτον : Ανατριχιάζει το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος στους συγγενείς της
Σοκ προκαλεί το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον στην οικογένειά της μέσα από τις φυλακές.
Σοκ προκαλεί το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον στην οικογένειά της μέσα από τις φυλακές.
Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2019, ένα μήνα μετά τη φρικτή δολοφονία της Σούζαν Ίτον, o 28χρονος Κρητικός έγραψε ένα γράμμα στην οικογένεια της βιολόγου μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης
Ο 28χρονος α στην οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου αναφερόμενος στο «μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του και ζητάει συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά, πως δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του καθώς μια μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα του.
Το γράμμα προς την οικογένεια της Susan Eaton το έστειλε ο Γιάννης Παρασκάκης από τη φυλακή μαζί με άλλα γράμματα προς την οικογένεια του, στο πατρικό του στο Μάλεμε Χανίων.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το zarpanews.gr οι γονείς του 28χρονου αποφάσισαν να το κρατήσουν και να μην το στείλουν στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου.
Στο μεταξύ τη δική της συγγνώμη είπε και η μητέρα του δολοφόνου της Susan Eaton. Η μητέρα μίλησε για το βάρος που σηκώνει η οικογένειά της και η ίδια προσωπικά στην Γερμανική εφημερίδα Bild η οποία κάλυψε τη δίκη για τη δολοφονία της Σούζαν ίτον στο Ρέθυμνο με δύο δημοσιογράφους.
«Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς. Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγω προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου;», δήλωσε η ίδια.
Δείτε το γράμμα που έστειλε ο 28χρονος μέσα από τη φυλακή στην οικογένεια της Σούζαν Ίτον
- Ασιάτης τραγουδά Κατερίνα Λιόλου και γίνεται viral
- Μικρό ιατρικό αεροπλάνο συνετρίβη στα βουνά του Νέου Μεξικού – Νεκροί και οι τέσσερις επιβαίνοντες
- Η Αίγυπτος παρουσίασε δύο αναστηλωμένους τάφους του Νέου Βασιλείου στο Λούξορ [φωτογραφίες]
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
- Στις 21 Μαΐου ανακοινώνει το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού – Η ανάρτηση στα social media
- Δίδαξε τσιφτετέλι: Τα «έσπασε» η Antigoni στον Β’ ημιτελικό της Eurovision



