Λένα Δροσάκη : Φωτογραφίζει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αγκαλιά με τον γιο τους
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεις μήνες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , καθώς έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τον γιο τους.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεις μήνες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , καθώς έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τον γιο τους.
Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή με τον γιο τους. Συχνά μάλιστα μοιράζονται και τρυφερά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Κάτι τέτοιο συνέβη και πρόσφατα που η Λένα Δροσάκη ανέβασε ένα instastory με τον σύζυγο της να κοιμάται έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο τους.
Δείτε την φωτογραφία
- The Expla-in Project: Γιατί είναι σε συναγερμό η Κύπρος;
- Premier League: Κόκκινη κάρτα στο VAR για κόρνερ, προβληματισμός για την «αδιαφορία» των διαιτητών
- Ρούτε: Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο στο Ιράν
- Ο Μακρόν αυξάνει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Γαλλίας – Προσφέρεται να το μοιραστεί με τους Ευρωπαίους εταίρους
- Βραβεία Σεζάρ και θεωρίες περί σωσία: Τελικά πήγε ή όχι ο Τζιμ Κάρεϊ στην τελετή;
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του





