Ένα βιβλίο δανεισμένο από βιβλιοθήκη επιστράφηκε περίπου 60 χρόνια μετά.
Το βιβλίο άφησε κάποιος στο κουτί της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Μίντλεσμπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα, αλλά έπρεπε να το είχε επιστρέψει τον Δεκέμβριο του 1962.
Το αντίτυπο της ποιητικής ανθολογίας του Τζέφρι Φέιμπερ με τίτλο «The Buried Stream» είναι ακόμη «άθικτο», ανέφερε το τοπικό συμβούλιο.
Το πρόστιμο, σύμφωνα με το ΑΠΕ θα έπρεπε να φτάνει περίπου τις 500 αγγλικές λίρες, αλλά οι χρεώσεις έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οπότε «δεν θα υποβληθούν ερωτήσεις» ανέφερε εκπρόσωπος του συμβουλίου.
Ο βιβλιοθηκονόμος Ντέιβιντ Χάρινγκτον δήλωσε στο BBC ότι οι υπεύθυνοι της βιβλιοθήκης «είναι πραγματικά ευγνώμονες στον ανώνυμο που επέστρεψε το βιβλίο, καθώς θα προστεθεί στο απόθεμα και θα τοποθετηθεί στη Βιβλιοθήκη Αναφοράς για να το απολαύσουν οι μελλοντικές γενιές».
Κάλεσε ταυτόχρονα όποιον άλλον κρατά δανεισμένα βιβλία να τα επιστρέψει, καθώς η βιβλιοθήκη δεν θα επιβάλει πρόστιμο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας