
Χρυσή Αυγή : Προκλητικός ο δικηγόρος του Μιχαλολιάκου – «Την ιστορία θα την γράψουν και οι λύκοι»
Ο εκ των δικηγόρων του Νίκου Μιχαλολιάκου προκάλεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής με μία χαρακτηριστική φράση.
Να προκαλέσει φρόντισε ο ένας εκ των δικηγόρων του «Φύρερ» της Χρυσής Αυγής, Τάκης Μιχαλόλιας.
Κατά την αγόρευσή του προς το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, είχε υποστηρίξει ότι οι μέλισσες γράφουν την ιστορία θέλοντας να καταδείξει ότι οι ανώνυμοι πρωταγωνιστές μπορούν τελικά να κάνουν τη διαφορά ακολουθώντας το δρόμο της συνείδησής τους.
«Δεν είδαμε οποιαδήποτε αιτιολογία από το δικαστήριό σας γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν είχε πρότερο σύννομο βίο και λοιπά», ξεκίνησε λέγοντας ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου και αναρωτήθηκε πώς να συνεχίσουμε να επιχειρηματολογούμε εφόσον απορρίφθηκαν όλα τα ελαφρυντικά.
Αναφερόμενος στο σημείο της αγόρευσης του Θανάση Καμπαγιάννη ο Μιχαλόλιας είπε: «Την ιστορία δεν θα τη γράψουν μόνο οι μέλισσες αλλά και οι λύκοι και οι λύκοι θα τη γράψουν πραγματικά. Μέχρι τώρα τη γράφουν οι κηφήνες, όχι οι μέλισσες».
«Πείτε ένα ηχηρό σκάστε»
Ολοκληρώνοντας ζήτησε από την πρόεδρο «να πείτε ένα ηχηρό «σκάστε» σε όσους θέλουν να βγάλουν πριν από σας απόφαση. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι την τελική μας δικαίωση».
Η πρόκληση του Μιχαλόλια δεν ξέφυγε από τα ραντάρ του Θανάση Καμπαγιάννη ο οποίος ανέβασε και φωτογραφία με αναγνώστη του σχετικού βιβλίου του.
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή, 63 μέρες μετά: Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι μιας σύγκρουσης σε τέλμα
- «Ο Διάβολος φοράει Prada» – Η πραγματική βοηθός της Άννα Γουίντουρ χρησιμοποιεί αμισθί φοιτητές για πρακτική
- ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη in: Ο Τζαβέλλας αθώωσε τον εαυτό του, τεκμηριώνεται η καταπάτηση του κράτους δικαίου
- Κόντρα Μαρινάκη και Τσουκαλά για τις Ανεξάρτητες Αρχές – «Η συμμορία του Μαξίμου είναι πολλαπλώς εκτεθειμένη»
- Σάμος: Καταδίωξη ταχύπλοου με μετανάστες – Περισυνελέγησαν 14 άνθρωποι, συνελήφθη ο φερόμενος διακινητής
- Οι διαφαινόμενες προκρίσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού… εκτόξευσαν τις τιμές στα εισιτήρια του Final-4
