Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσή Αυγή : Θρασύτατη αντίδραση από Κασιδιάρη στην πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές

Χρυσή Αυγή : Θρασύτατη αντίδραση από Κασιδιάρη στην πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές

Δεν υπάρχουν όρια στη θρασύτητα και την ύβρη για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Ο Κασιδιάρης ο οποίος είναι αντιμέτωπος με 13 χρόνια φυλακή, συνέκρινε τον εαυτό του -μεταξύ άλλων- με τον Κολοκοτρώνη

Δεν υπάρχουν όρια στη θρασύτητα και την ύβρη για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που μένουν απλά οι ανακοινώσεις του δικαστηρίου επί των προτάσεων της εισαγγελέως για την επιβολή των ποινών στους καταδικασθέντες νεοναζί, ένας εξ’ αυτών φτάνει στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κολοκοτρώνη και να εμφανίζει τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ως συνέχεια αγώνων του ιστορικού παρελθόντος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στο twitter:

«Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του Κασιδιάρη ενός εκ των μελών του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης επί της πρότασης για τις ποινές η οποία αν υιοθετηθεί από το δικαστήριο, θα τους οδηγήσει για αρκετά χρόνια στη φυλακή.

Ουσιαστικά οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Παππάς, Γερμενής και ο Λαγός, εφόσον γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως θα οδηγηθούν στη φυλακή για να εκτίσουν 13 χρόνια.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024