Χρυσή Αυγή : Θρασύτατη αντίδραση από Κασιδιάρη στην πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές
Δεν υπάρχουν όρια στη θρασύτητα και την ύβρη για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Ο Κασιδιάρης ο οποίος είναι αντιμέτωπος με 13 χρόνια φυλακή, συνέκρινε τον εαυτό του -μεταξύ άλλων- με τον Κολοκοτρώνη
Δεν υπάρχουν όρια στη θρασύτητα και την ύβρη για τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που μένουν απλά οι ανακοινώσεις του δικαστηρίου επί των προτάσεων της εισαγγελέως για την επιβολή των ποινών στους καταδικασθέντες νεοναζί, ένας εξ’ αυτών φτάνει στο σημείο να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κολοκοτρώνη και να εμφανίζει τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ως συνέχεια αγώνων του ιστορικού παρελθόντος.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στο twitter:
«Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα».
Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται.
Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα.— Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) October 13, 2020
Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του Κασιδιάρη ενός εκ των μελών του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης επί της πρότασης για τις ποινές η οποία αν υιοθετηθεί από το δικαστήριο, θα τους οδηγήσει για αρκετά χρόνια στη φυλακή.
Ουσιαστικά οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Παππάς, Γερμενής και ο Λαγός, εφόσον γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως θα οδηγηθούν στη φυλακή για να εκτίσουν 13 χρόνια.
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εγκαυματία να βγαίνει από την επιχείρηση – «Εγώ άναψα ένα τσιγάρο»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442