Θωμαΐς Ανδρούτσου : Η μάχη με τις κρίσεις πανικού και η νέα αρχή στη ζωή της
Για την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση και το θέατρο αλλά και για την νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή της μίλησε η Θωμαΐς Ανδρούτσου
Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε η Θωμαΐς Ανδρούτσου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση και το θέατρο αλλά και για την νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή της.
Η ίδια εγκατέλειψε το θέατρο και την τηλεόραση και εργάζεται πια ως θεραπεύτρια με τη μέθοδο του Breathwork.
Η μέθοδος αυτή, όπως υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός, τη βοήθησε να αλλάξει την καθημερινότητά της προς το καλύτερο.
Όπως εκμυστηρεύτηκε η Θωμαΐς Ανδρούτσου στην Νάντια Κοντογεώργη, με τη συγκεκριμένη τεχνική κατάφερε να απαλλαγεί από τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.
Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για το προσωπικό της βίωμα, τη δουλειά που την πίεσε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού.
Χαρακτηριστικά δήλωσε πως:
«Όταν εμφανίστηκαν οι κρίσεις πανικού, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι για την υγεία και τον οργανισμό μου. Ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν σεβόμουν τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου».
«Ήθελα ηρεμία, αυτοκυριαρχία γαλήνη και χαρά. Ασχολούμαι με τον εαυτό μου και την εξέλιξή μου. Η επιθυμία μου κι η πρόθεσή μου ήταν να είμαι πάντα χαρούμενη, να ζω ελεύθερα, να εκφράζομαι και το έκανα ως ένα βαθμό αλλά παρατήρησα με τον καιρό και τα χρόνια ότι πάντα έκανα έναν κύκλο κι έφτανα στο ίδιο σημείο» τόνισε.
«Συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι πιο βαθύ που με τρώει. Αυτήν την ανακάλυψη την έκανα γιατί βρέθηκα σε μια συνθήκη που το ένστικτό μου μου μίλησε πάρα πολύ δυνατά που το εξέφρασα» ανέφερε επί του θέματος».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Θωμαΐς Ανδρούτσου
- Πως η ΚΕΔ μεγάλωσε την πίεση στους διαιτητές (για καλό δικό της)
- Από τη Μόδα στο Δίκαιο – Το μοντέλο που έγινε δικηγόρος για να συμβουλεύει τους πρώην συνάδελφους του
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι
- Λονδίνο: Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Αναζητείται ο έφηβος δράστης
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα



