Ο νεαρός μουσικός Mike αποκάλυψε με αφορμή τα γενέθλια του πως το τελευταίο διάστημα έδωσε τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Η ανάρτησή του συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους, με τον ίδιο να τονίζει πως αισθάνεται ότι γεννήθηκε για δεύτερη φορά, μετά από αυτό που του συνέβη.

 Σήμερα, ο Mike μέσω ενός βίντεο στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν μηνύματα αγάπης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες για τα γενέθλιά μου και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, βασικά αντιμετώπιζα. Ελπίζω ότι έχει τελειώσει. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια μηνύματα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα, δεν έχω λόγια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε και η αγάπη που μου δείξατε χθες. Ήταν πάρα πάρα πολύ όμορφο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, Να είστε όλοι καλά», είπε ο Mike φανερά συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: