Κοροναϊός : Κατέληξε 82χρονη στη Θεσσαλονίκη – Στα 414 τα θύματα
Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω επιπλοκών του νέου κοροναϊού
Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω επιπλοκών του νέου κοροναϊού.
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα 82 ετών κατέληξε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στο οποίο είχε μεταφερθεί από τον Άγιο Δημήτριο.
Με αυτή, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κοροναϊό στη χώρα ανέβηκε στους 414.
Άλλοι τρεις νεκροί
Νωρίτερα, έχασε τη μάχη ένας 85χρονοςπου νοσηλεύοταν στην 5η Πνευμονολογική του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Το πρωί της Δευτέρας, στη λίστα των νεκρών προστέθηκαν, δε, δύο συνάνθρωποί μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Αττική.
Πρόκειται για έναν 68χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «251 ΓΝΑ» με υποκείμενα νοσήματα και έναν 95χρονο, ο οποίος επίσης είχε υποκείμενα νοσήματα και κατέληξε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».
- Φιντάν για Μητσοτάκη: Μόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός ποζάρει με τον Νετανιάχου
- Στο πλευρό του Βαγγέλη Παυλίδη ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του κόντρα στην Πόρτο
- «Είχαμε μια διαφωνία που εξελίχθηκε σε προσωπικές προσβολές – Πώς οι Thompson Twins έγραψαν στα 80s το τρυφερό Hold Me Now
- Φοινικούντα: «Όρκοι» αφοσίωσης του 22χρονου στον εργοδότη του πριν τη δολοφονία – «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις»
- Ορισμοί διαιτητών: Συμπτώσεις, ασυλία και ανεξήγητες επιλογές
- «Η Ισλαμική Δημοκρατία θα πέσει» – Ο εξόριστος πρίγκιπας του Ιράν θέλει να ηγηθεί μίας μετάβασης στη δημοκρατία


