Κοροναϊός: Όταν πιάσει το κρύο, θα ξεκινήσει η πίεση – Πρόβλεψη για 800 κρούσματα την ημέρα
Για αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουμε τα χειρότερα μίλησε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Σαρηγιάννης, αναφορικά με το δεύτερο κύμα του κοροναϊού το οποίο έχει μπει για τα καλά στη χώρα μας.
Για αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουμε τα χειρότερα μίλησε ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Σαρηγιάννης, αναφορικά με το δεύτερο κύμα του κοροναϊού το οποίο έχει μπει για τα καλά στη χώρα μας.
«Πηγαίνουμε προβλέψιμα ανησυχητικά» είπε χαρακτηριστικά.
«Τα μοντέλα προβλέπουν ότι από τη στιγμή που θα πιάσει το κρύο θα ξεκινήσει η πίεση. Το Νοέμβριο θα έχουμε γύρω στα 800 κρούσματα καθημερινά αν δεν πάρουμε νέα μέτρα. Πρέπει να προλάβουμε να πάρουμε μέτρα μέχρι τον Οκτώβριο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σαρηγιάννης επέμεινε αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να παρθούν. «Τα νούμερα είναι σταθερά υψηλά. Αν κρατούσαμε την τηλεργασία στο 75% θα βοηθούσε πολύ την κατάσταση. Επίσης από μέσα Οκτωβρίου πρέπει να έχουμε μάσκες μέσα και έξω» τόνισε μιλώντας στο OPEN.
Αναφορικά με τα σχολεία ήταν πολύ δηκτικός: «Πρέπει να γίνουν τάξεις των 15 παιδιών. Να βρεθούν χώροι στους Δήμους. Σε τάξεις με μεγάλο συγχρωτισμό εκεί είναι δύσκολο να τηρηθούν συνθήκες υγιεινής, θα πρέπει να βρεθούν τεχνολογικές λύσεις (για εξαερισμό κτλ).
- Αγρότες: Ανυποχώρητοι στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης – Έκλεισαν τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στη Θήβα
- Ζελένσκι: Το έγγραφο με τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία είναι έτοιμο – Χρειάζεται την έγκριση του Τραμπ
- Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων στο in: «Από παντού αναβλύζει νερό»
- Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τη Βίρτους
- Live η συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Βουλή
- ΠΑΣΟΚ: Στην Εισαγγελία κατέθεσε η Ευαγγελία Λιακούλη όλα τα κρίσιμα ερωτήματα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

