Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πρώτες δηλώσεις και η πραγματική αιτία του χωρισμού
Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει εδώ και δύο μέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι οποίοι χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.
Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει εδώ και λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι οποίοι χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.
«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.
Στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή τηλεφωνικά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν συζεί το τελευταίο δίμηνο. «Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο».
Η εφημερίδα «On time» επικοινώνησε με τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει: «Ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι τίποτα οριστικό. Υπάρχει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη διαδικασία».
«Δεν έχουμε χωρίσει. Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά έχουμε επικοινωνία. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το διαζύγιο», είπε σήμερα σε πρωινή εκπομπή.
Η ανάρτηση της Παναγιώταρου
Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα έγραψε: «Εμπιστευτείτε το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας.»
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας