Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε Δανάη!»: Ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφει στο MEGA

«Πάμε Δανάη!»: Ο Θοδωρής Αθερίδης επιστρέφει στο MEGA

Ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκάλυψε από το πλατό του «Πάμε Δανάη!» ότι προσεχώς ξεκινάει μια νέα τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA στην οποία αναλαμβάνει χρέη παρουσίασης έχοντας κοντά του και την Σεμίνα Διγενή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (30/9) ο αγαπημένος ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, παραχωρώντας στην Δανάη Μπάρκα, μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Μιλώντας για τη νέα ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, έκανε λόγο πώς το ραδιόφωνο «δεν διαφέρει από την κατασκευή ενός θεατρικού σεναρίου. Το αντιμετωπίζω ως θέατρο σε ραδιόφωνο».

«Όταν κάνεις εκπομπή, και ξέρεις ότι μπορείς να την κάνεις σε ένα επίπεδο, δεν καταδέχεσαι να την κάνεις σε χαμηλότερο» πρόσθεσε, λέγοντας ότι οι προετοιμασίες για την εκπομπή του παίρνουν πέντε ώρες ημερησίως.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της ακροαματικότητας και το πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα.

«Ο αριθμός θεατών και της ακροαματικότητας ποτέ δεν με ενδιέφερε. Απευθύνομαι σε αυτούς που αρέσω. Μετά τα 50 μου έφαγα μια έκλαμψη και ομόρφυνε η ζωή μου. Απελευθερώθηκα. Κατάλαβα ότι είναι μάταιο όλο των υπόλοιπο. Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι που με αγαπούν. Και είναι υπεραρκετοί. Είμαι υπερκαλυμμένος με αυτούς που με αγαπούν» τόνισε.

«Όταν υποθετικά έκανα μεγάλη επιτυχία με τη Δήμητρα (σ.σ. Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς), όπου στεκόμουν γινόταν κάτι μαγικό. Με τον καιρό, ο κόσμος, σε χαίρεται όταν νιώθει ότι αυτός σε ανακάλυψε.  Όταν σε βλέπει να κάνεις την επόμενη δουλειά, ακόμα και να του αρέσεις, αρχίζει να σε βλέπει σαν έναν άνθρωπο κατεστημένο» συμπλήρωσε.

«Όταν είσαι μικρός λογοδοτείς, σε αυτούς που σε γουστάρουν, λογοδοτείς σε αυτούς που δεν σε γουστάρουν. Σου κάνει κάποιος μια κακή κριτική και πας σπίτι σου, το σκέφτεσαι και γίνεσαι χάλια. Κάποια στιγμή ξυπνάς και καταλαβαίνεις ότι η κριτική που σου έκανε αυτός είναι επειδή δεν σε χωνεύεις ούτως ή άλλως» επισήμανε με νόημα.

Πανδημία

Σε ότι αφορά στην πανδημία του κοροναϊού, υπογράμμισε ότι βιώνουμε ένα «δυστοπικό κλίμα».

«Ο κόσμος φοβάται μην αρρωστήσει. Όποιος δεν θέλει να αρρωστήσει δεν θα αρρωστήσει, τηρώντας τα μέτρα. Προσωπικά έπαψα να φιλάω που είμαι πολύ της αγκαλιάς και των φιλιών. Μας ήρθε ένα κακό για να μας οργανώσει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά της παγκοσμιοποίησης. Δεν είναι μόνο η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και ότι μπορώ να ανοίξω ένα κουρείο στη Σιγκαπούρη» σημείωσε.

Ο έγγονός του

Ακόμα, χαρακτήρισε τη γέννηση του εγγονού του ως «ότι καλύτερο δώρο μετά τη γέννηση της Φωτεινής».

Είπε μάλιστα ότι επικοινωνεί συχνά μαζί του με βιντεοκλήσεις, κι ενώ έκοψε τις αγκαλιές με την κόρη και τον γαμπρό του, όταν συναντά τον εγγονό του «δεν κρατιέμαι και τον αγκαλιάζω».

Σχολιάζοντας ότι το εγγονάκι θα πάρει το όνομά του, παραδέχθηκε πως χάρηκε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «ήταν απόφαση των παιδιών να πάρει το όνομά μου. Μου το ανακοινώσανε κάποια στιγμή».

Η νέα εκπομπή στο MEGA

Επιπλέον, ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκάλυψε ότι προσεχώς ξεκινάει μια νέα τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA.

«Μια εκπομπή που θα γελάει ο κόσμος, με την τόλμη και το προβοκάρισμα. Θα υπάρχει ένας καλεσμένος με την παρέα του. Και λίγη μουσική» συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει και η Σεμίνα Διγενή. «Όσο πιο αληθινό είναι το πράγμα, τόσο ο κόσμος περισσότερο θέλει να το δει» πρόσθεσε για την εκπομπή του.

Η καραντίνα και το καλοκαίρι

Σχετικά με την καραντίνα, ανέφερε, ότι δεν πέρασε δημιουργικά. «Έβγαινα βόλτες με το σκύλο. Ζήσαμε όλοι το δυστοπικό αυτό πράγμα» σημείωσε, ενώ ως θετικό διέκρινε την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων στη σχολή που διδάσκει.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι εδώ και καιρό δεν βλέπει τηλεόραση, ενώ το καλοκαί παρακολουθούσε συνεχώς  ΟΝΕ Channel «γιατί έχει ασύλληπτα ντοκιμαντέρ του BBC»

Τέλος, τόνισε ότι οι άνθρωποι της τέχνης δοκιμάζονται πολύ από την πανδημία, τονίζοντας τη σημασία της.

«Η τέχνη δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά μπορεί να τον κάνει να νιώθει λιγότερο μόνος» επισήμανε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!»:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024