Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε Δανάη!»: O Γιάννης Στάνκογλου στη νέα σειρά του MEGA «Σχεδόν Ενήλικες»

«Πάμε Δανάη!»: O Γιάννης Στάνκογλου στη νέα σειρά του MEGA «Σχεδόν Ενήλικες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» το MEGA βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/9) ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, όπου και μίλησε για την νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού, στην οποία πρωταγωνιστεί

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/9) ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, όπου και μίλησε για την νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Μυρτώ Κοντοβά που αγαπήθηκε μέσα από τις αξέχαστες σειρές «Μίλα μου βρώμικα» και «Υπέροχα πλάσματα», επιστρέφει 11 χρόνια μετά στο ΜEGA με ένα ολοκαίνουργιο σίριαλ, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Θα έχει τίτλο «Σχεδόν ενήλικες» και πρόκειται για μια αστεία ιστορία, με πολλές περιπέτειες για τους ήρωες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τη Θεοδώρα Τζήμου και τον γιο της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η σειρά πραγματεύεται την Αθήνα του σήμερα, τους Ελληνες, που έχουν περάσει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια, με την οικονομική κρίση και τον κοροναϊό αυτή την περίοδο και έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, αλλά και το πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις-κάτι που έχουμε δει και στις άλλες σειρές που έφεραν την υπογραφή της Μυρτούς Κοντοβά.

Από τον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» ο Γιάννης Στάνκογλου μας σύστησε τον χαρακτήρα του στη σειρά, τον Αποστόλη, έναν παντρεμένο πατέρα μιας κόρης που έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε ακόμα για την πορεία του στην υποκριτική και τους ρόλους που αναλαμβάνει, υποστηρίζοντας πως κάθε φορά προσπαθεί  να επιλέγει διαφορετικούς χαρακτήρες.

Ο ίδιος, μίλησε ακόμα για την ανάγκη του κόσμου για μυθοπλασία στην τηλεόραση και όχι παραγωγές τύπου ριάλιτι, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παρωχημένα τηλεοπτικά προϊόντα.

Από τη συζήτηση φυσικά δεν έλειψαν και οι αναφορές στην πανδημία και τους περιορισμούς που έχει φέρει στον χώρο των Τεχνών και του πολιτισμού, όπως και εκείνες  για την οικογένεια του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, στο πλατό του «Πάμε Δανάη!»:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024