
Κοροναϊός : Μεταμεσονύκτια διαμαρτυρία από τους εστιάτορες στη Θεσσαλονίκη
Οι εστιάτορες διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12:00, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού και ζητούν να μετακυλιστεί το ωράριο και τα μαγαζιά να κλείνουν στις 2:00.
Σε γλέντι μπροστά στο Λευκό Πύργο εξελίχθηκε η διαμαρτυρία που οργάνωσαν, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα, ιδιοκτήτες εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη.
Οι εστιάτορες διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12:00, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού και ζητούν να μετακυλιστεί το ωράριο και τα μαγαζιά να κλείνουν στις 2:00.
Οι διαμαρτυρόμενοι, σύμφωνα με το GrTimew.gr, έκλεισαν το δρόμο και συνέχισαν την κινητοποίησή τους μετά τα μεσάνυχτα.
Ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία με το γνωστό τραγούδι «Μεσάνυχτα» αλλά και με Ποντιακούς χορούς στη μέση του δρόμου ενώ η μουσική έπαιζε από ένα αυτοκίνητο.
- Καιρός: Οι τρεις φάσεις πριν και μετά το Πάσχα – Εναλλαγές θερμών και ψυχρότερων αερίων μαζών
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
- Oil Prices Surge Amid Escalating Middle East Tensions
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Εκκληση Πακιστάν σε Τραμπ να παρατείνει ο Τραμπ το τελεσίγραφο κατά δύο εβδομάδες – «Θα απαντήσουμε σύντομα», λέει ο Λευκός Οίκος
- Κάτι αλλάζει στο Google Photos – Το «μαγικό» κουμπί για τις φωτογραφίες



