Καρέρα: «Με ανησυχεί η εικόνα της ομάδα μας»
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την πρόκριση στα playoffs του Europa League και το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της Ένωσης μέχρι στιγμής.
Προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα. Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (27/9) την Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει δηλώσεις στη Nova.
Ο Καρέρα δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που μπαίνουν στα παιχνίδια οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως η Ένωση θα πρέπει να αποκτήσει ισορροπία ως σύνολο.
Ο 56χρονος κόουτς δήλωσε πως η ΑΕΚ δεν έπιασε καλή απόδοση στην Ελβετία, ενώ χαρακτήρισε ανταγωνιστική ομάδα τη Λαμία.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
Για την Σεντ Γκάλεν: «Έχει περάσει ήδη το ματς με τη Σεντ Γκάλεν. Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε, αν και δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι».
Για τα προβλήματα που έχει στο πρώτο μέρος των αγώνων ως τώρα: «Το θέμα της ΑΕΚ είναι πως δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια όπως πρέπει.
Πρέπει να βελτιωθούμε στο πως συμπεριφερόμαστε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάζουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε μια ισορροπία ως σύνολο. Με ανησυχεί η εικόνα της ομάδα μας».
Για τους νέους παίκτες: «Σιγά-σιγά να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα και στα παιχνίδια. Θέλουν τον χρόνο τους για να μπούνε στο κλίμα.
Όσον αφορά τον Βέρντε, ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία και η Σπέτσια του έδωσε την ευκαιρία. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης».
Για τις αποφάσεις του: «Λανθασμένες ή σωστές οι τελικές αποφάσεις για την ομάδα είναι δικές μου. Εγώ είμαι αυτός που επιλέγει την 11άδα και κρίνομαι από αυτό».
Για τη Λαμία: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία είναι μια ανταγωνιστική ομάδα».
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης