Στην πληθώρα λύσεων που υπάρχουν στον πάγκο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μαντί Καμαρά, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του Παναιτωλικού με 2-0.

«Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο», ανέφερε ο Αφρικανός μέσος, ο οποίος στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει τρία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.

Μάλιστα, ο άσος των Πειραιωτών έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα: «Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Γκιγιέρμε και τον Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως ο Γκιγιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά».

Για τις αλλαγές: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League».