Λέστερ: Εκτός για τρεις μήνες ο Εντιντί
Τουλάχιστον 12 εβδομάδες εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Βιλφρέντ Εντιντί της Λέστερ, λόγω επέμβασης στη βουβωνική χώρα, όπως τόνισε ο προπονητής των «αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς την Παρασκευή (25/9)
Ο 23χρονος Νιγηριανός αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (20/9) και στη νίκη της Λέστερ επί της Μπέρνλι, χάνοντας και τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (23/9) με την ‘Αρσεναλ για το League Cup.
«Ήταν πολύ άτυχος. Ο τραυματισμός του έφτασε ως το κόκαλο και θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου 12 εβδομάδες» τόνισε ο Ρότζερς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε:
«Στο ίδιο σημείο είχε ενοχλήσεις και προς το φινάλε της περασμένης σεζόν. Το ένιωσε πολύ πιο έντονα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπέρνλι, αλλά έμεινε στο γήπεδο, δείχνοντας τρομερά μαχητικό πνεύμα».
Την ίδια ώρα, ο Τζόνι Έβανς ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας της Λέστερ.
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο