Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα
Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά.
Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές αρχές μετά από ανώνυμη απειλή για τοποθέτηση βόμβας στον Πύργο του Άιφελ.
Ο Πύργος του Άιφελ εκκενώθηκε και η γύρω περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία στο Παρίσι, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για την ύπαρξη για τοποθέτηση βόμβας στο ιστορικό μνημείο, όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι μεγάλη και διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο άγνωστος έλεγε την αλήθεια ή επρόκειτο για φάρσα.
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικές κορδέλες και καταφθάνουν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι και ομάδα πυροτεχνουργών.
Η αστυνομία προς το παρόν ψάχνει για εκρηκτική συσκευή στο σημείο.
Το Γραφείο Τύπου του Πύργου του Άιφελ επιβεβαίωσε την πληροφορία για την εκκένωσή του, χωρίς να αναφέρει τον λόγο.
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»




