Αγωνία στο Άγιο Όρος μετά τα 13 κρούσματα – Ελέγχονται δεκάδες μοναχοί
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι στο Άγιο Όρος μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κοροναϊού. Τρεις μοναχοί και ένας επισκέπτης νοσηλεύονται, ενώ από εχθές έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες τεστ
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι στο Άγιο Όρος μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κοροναϊού. Τρεις μοναχοί και ένας επισκέπτης νοσηλεύονται, ενώ από εχθές έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες τεστ.
Χθες βρέθηκαν στην περιοχή ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Παπαγεωργίου, προκειμένου να λάβουν νέα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού.
Σύμφωνα με εγκύκλιο που εκδόθηκε από την ιερά κοινότητα, απαγορεύεται η μετακίνηση των επισκεπτών από μονή σε μονή, ενώ έχουν μειωθεί αρκετά τα διαμονητήρια.
Σε κρίσιμη κατάσταση πάντως παραμένει ο μοναχός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)




